27 Haziran 2016 Pazartesi

Kalbura basti tarifi
125 gr tereyagi yada margarin
1 cay bardagi sivi yag
1 cay bardagi sut
1 yemek kasigi irmik
1 fiske tuz
Yarim paket kabartmatozu
3 sb yakin un
Serbet icin
3 sb seker
3.5 sb su
Yarim kucuk limon
Icine ceviz findik fistik ne isterseniz koyabilirsiniz
Yapilisi butun magzemeleri bir kabin icine koyup yoguralim tereyagimiz soguk olursa daha iyi olur kucuk kucuk dograyip kullanabiliriz. Yogurdugumuz hamuru dolapta dinlendirirsek daha guzel oluyor mumkunse aksamdan yogurup sabah icine cevizini koyup seklini verince pisirip ve daha sonra hazirladigimiz soguk serbeti uzerine dokersek tadindan yenmez artik. Butun serbeti cekiyor . gelecek misafirimize serbetini dokup birgun sonra dolaptan cikarip servis yapabiliriz coook guzel oluyor tavsiye ederim yiyenler cok begeniyor cokta kolay yapimi ben bicakla sekil verdim en kolayi o oluyor simdiden hepinize afiyet olsun🍴👍😘

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder